Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Hilvan Belediyesi’nin Kırsal Hizmetleri Göz Dolduruyor

Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, vatandaşlardan gelen talepleri geri çevirmeyerek programa aldıktan sonra hizmet olarak geri dönüş sağlıyor.

2022 çalışma programında yer alan Arıca Mahallesi Köy içi ana yol iyileştirme uygulamaları kapsamında kilitli taş döşemesini başlatan Fen İşleri Müdürlüğü ‘Kırsal mahallelerimizden gelen talepleri Belediye Başkanımız Sayın Aslan Ali Bayık’a iletip çalışma programımızı hazırlıyoruz. Gelen talepleri geri çevirmeyen başkanımız, 2022 yılı programında yer verdiği kırsal Arıca Mahallemizdeki köy içi ana ulaşım yolunda kilitli taş döşeme işlemini başlattık’ şeklinde açıklamada bulundu.

Belediye Başkan Vekili Mahmut Nedim Toprak çalışma alanında incelemelerde bulunarak yürütülen yol iyileştirme uygulamaları hakkında bilgi aldı.

Köy içindeki ana ulaşım yolundaki sıkıntıların giderildiğini ve özellikle okula giden öğrenciler için çok iyi olduğunu belirten Arıca Mahalle Muhtarı Mehmet Balçik, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’a teşekkür ederek;

‘Köyümüzün için yağışlar sırasında gölet haline geliyordu ve bu nedenle sokaklarımız çamurdan geçilmiyordu. Yolumuzun iyileştirilmesi için Belediye Başkanımız Sayın Aslan Ali Bayık’a talepte bulunduk. Sağ olsun talebimizi geri çevirmeyerek köyümüzde çalışma başlattı. İstediğimiz zaman kendisine ulaşabildiğimiz Belediye Başkanımıza şahsım ve mahalle sakinleri adına teşekkür ediyorum’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49