Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Hilvan Belediye Başkanı Bayık’ın mutlu günü

Abdurrahman Bayık, Ada Karaman çifti Şanlıurfa’da özel bir mekânda düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.

Çiftin nikahını Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ve çok sayıda davetli yaptı.

Düğünde, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan başta olmak üzere İl protokolü, ilçe Belediye Başkanları ve davetliler Abdurrahman Bayık, Ada Karaman çiftine mutluluk diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49