Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Hikmet Başak’a Vatandaşlardan Büyük Teveccüh

14 Mayıs genel seçimlerine sayılı günler kala yaptığı çalışmaları ile 7’den 70’e tüm kesimin takdirini toplayan Başak, vatandaşlardan tam destek alıyor. Sabahın erken saatlerinde ziyaretlerine başlayan Başak, mahalle mahalle ev ev vatandaşlara 14 Mayıs genel seçiminin önemini anlatmaya devam ediyor.

Hikmet Başak’ın bu günkü durağı Eyyübiye’nin kırsal mahalleleri oldu. Burada vatandaşlarla birlikte koyun güden Başak, talep ve önerilerini dinledi. AK Parti’nin iktidarı döneminde her kesime eşit ve adaletli bir şekilde hizmet yapıldığına değinen Başak, Şanlıurfa’nın tarım şehri olduğunu ve ilk kez Çiftçilere desteğin yine bu iktidar tarafından verildiğini vurguladı.

Eyyübiye Kırsal mahallerinde 20’ye yakın mahalle ziyaretinin ardından akşam saatlerinde ev gezilerine geçen Başak, yoğun temposunu her gün bir ileri noktaya taşıyor.

Burada bir değerlendirmede bulunan Başak, “Vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti kadrolarına teveccühleri çok yüksek. Bunu vatandaşlardan görmemiz bizleri çok sevindiriyor. Allah’ın izni ile 14 Mayıs’ta vatandaşlarımızdan destek sözünü aldık” dedi.

Ziyaretlerinde Hikmet Başak’a eşlik eden AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ise, “Bu gün Milletvekili adayımız Hikmet Başak ile 20’den fazla kırsal mahallemizi ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın destekleri bizleri mutlu ediyor. İnşallah bu dönem yüzde 80 oy oranı ile rekor kıracağız” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48