Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor sosyal medya

Bu haber kez okundu.

"Hedefimiz 1. Ligde de Şampiyonluk"
Üniversitelerarası Spor Federasyonu tarafından Antalya’da organize edilen 2. Lig basketbol maçlarında finale çıkan Harran Üniversitesi basketbol takımı, Finalde Erzincan Üniversitesini 67 – 28 gibi bir farkla yenerek Üniversitelerarası Basketbol 1'inci Ligi'ne yükseldi.
Ayrıca üniversitenin bayan basketbol takımı da turnuvada 3.lük kupasını Şanlıurfa’ya kazandırdı. 11 erkek ve 10 bayan üniversite basketbol takımlarının katıldığı, 11-14 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen karşılaşmalarda rakiplerine karşı büyük üstünlük sağlayan Harran Üniversitesi basketbol takımı oyuncuları, final müsabakasından sonra büyük sevinç yaşadılar.
"Hedefimiz 1. Ligde de Şampiyonluk"
Her başarının bir takım çalışmasının sonucu olduğunu vurgulayan Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Baskebol takımını ve teknik heyeti üniversiteye kazandırdıkları başarılardan dolayı tebrik ederek, 1. Ligde de takımdan şampiyonluk istediğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48