Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Hataylı  Kardeşler depremin yaralarını futbol ile sarıyor
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleriyle Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı himayelerinde “Gençliğe Yatırım Geleceğe Yatırımdır” düsturuyla gençlerin spor alanında kendilerini geliştirmesi için yatırımlar sürüyor.
Şanlıurfa’da gençler için açık ve kapalı yüzme havuzları, gençlik merkezleri, spor salonları, tenis dünyası ve futbol oyun dünyası gibi birçok hizmeti hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, futbol oyun dünyasında geleceğin sporcularını yetiştiriyor.
Gençlik merkezleri ve semt sahalarında bulunan Maşuk, Ahmet Yesevi, Futbol Dünyası/ GAP 2 ve TOKİ'de olmak üzere toplamda 5 sahada beden eğitimi mezunları ve eski profesyonel futbolcu hocalar tarafından temel futbol eğitimi veriliyor

Futbol okulunda 2010 /2011, 2012/2013, 2014 /2015 doğumlu yaklaşık 500 sporcu genç ter döküyor. Hafta içi her gün yapılan antrenmanlar sayesinde güne zinde başlayan gençler geleceğin futbolcuları olabilmek için kıyasıya yarışıyor. Antrenmanda yer alan sporculara şort, tişört, çorap, ayakkabı gibi malzemeler Büyükşehir Belediyesi tarafından veriliyor.  

Futbolcu olma hayallerine Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile bir adım daha yaklaşan gençler kendilerine sunulan imkânların hayatlarına yön vermeleri açısından önemli olduğunu belirterek futbol okulunda hem eğlendiklerini hem de zamanlarını verimli kullandıklarını aktardılar.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay’daki evleri hasar gören Mert ve Hüseyin Cünnük kardeşler de Şanlıurfa’ya geldi. Hayatlarına burada devam eden kardeşler Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Futbol Oyun Dünyasındaki ücretsiz eğitimlere katılarak hayatlarına yön veriyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Beyazgül’e kendilerine sağladığı imkânlardan ötürü teşekkür eden Cünnük kardeşler futbol dünyasındaki yaklaşık 500 gençle birlikte her gün düzenli olarak antrenmanlara katılıyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48