Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Harran Üniversitesi’nde “Harran” Konulu Çalıştay ve Sergi Düzenlendi

Proje yürütücülüğünü Öğretim Gör. Dr. Necla Tosmur’un üstlendiği “Harran Üniversitesi Resim Çalıştayı ve Sergisi” sanat severlerle buluştu. 30 eserden oluşan olan sergi, Harran Üniversitesi Osmanbey Yerleşkesi Feyzullah Efendi Konağında perşembe gününe kadar açık kalacak.

‘Harran Üniversitesi Resim Çalıştayı ve Sergisi’ Yüksek Katılım ile Gerçekleştirildi

Sergi açışına, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Denek, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Mehmet Ali Çullu, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Işık, Genel Sekreter Zübeyir Zorlu, akademisyenler, sanat severler ve öğrenciler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu ve tüm davetlilerle açılışı yapılan Harran Üniversitesi Resim Çalıştayı ve Sergisi’nde protokol üyeleri ve sanatseverler, birbirinden güzel eserleri hayranlıkla seyrettiler. Geçmişten günümüze Harran Üniversitesi kampüsünden birçok mekânı tuvallerine taşıyan genç sanatçılar büyük takdir topladılar. Sergi anısına sergide emeği geçen tüm eser sahiplerine teşekkür belgesi verilmesinin ardından günün anısına fotoğraf çekimi yapılarak program son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48