Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Harran Üniversitesi Öğrencileri Kahraman Tazeoğlu İle Söyleşide Buluştu
Gönüllülük haftası dolayısıyla İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda gerçekleşen Kahraman Tazeoğlu’nun konuk olduğu söyleşiye, Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Emrah Yaşar, Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, akademik ile idari personeller ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Geçmişte yerel, bölgesel ve ulusal radyolarda program yapımcılığı ve sunuculuğu, şiir programı, haber spikerliği ve program yönetmenliği yapan Kahraman Tazeoğu'nun söyleşisine üniversite öğrencilerinin ilgisi yoğundu.
Yazar-Şair Tazeoğlu, bu güzel organizasyona katıldığından dolayı da çok mutlu olduğunu dile getirerek Harran Üniversitesi ve Şanlıurfa Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün davetlerinden dolayı şükranlarını sundu.
Kahraman Tazeoğlu'nu Harran Üniversitesi’nde gördükleri için çok mutlu olduklarını ifade eden öğrenciler, Üniversitenin düzenlemiş olduğu söyleşinin tekrarını heyecanla beklediklerini belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49