Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Mehmet Kuş: Eyyübiyede Ustalık Dönemine Bismillah Diyoruz

Bu haber kez okundu.

Harran sele teslim
Şanlıurfa'nın Harran ve Akçakale ilçesinde Akşam etkili olan dolu, sağanak yağışın ardından oluşan sel, hayatı olumsuz etkiledi. Selde binlerce dönüm arazideki ekinler yok oldu. Sel nedeniyle vatandaşlar tehlikeye karşı evlerini boşaltı.
Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde akşam saatlerinde sağanak yağan yağmurdan dolayı birçok evi su bastı. Vatandaşlar zor durumda kaldı. Sağlık, Ulucanlar, Yardımcı, Alaca, Özlü ve Buğday kuyusu mahallesinde birçok ev su basınca vatandaş evlerini boşatmak zorunda kaldı. Hayvan kümesleri, ahırlar zarar var. Özlü Mahallesi'nde ise iki ahırı su bastı, 14 hayvan telef oldu. Birkaç evde değerli eşyalar, yataklar, beyaz eşyalar zarar gördü ve birçok yol, da sular altında kalırken bölgede elektriklerde kesildi. Büyükşehir Belediyesi ve DSİ ait iş makineleri su baskıların olduğu bölgede gece çalışmalara başladı.
Sele ve dolu nedeniyle Suruç ve Hilvan ilçesi kırsalında ekinler zarar görürken, Suruç ilçesinde ise bazı evleri su bastı. Yağmur suları, ilçeye bağlı Karaca kırsal Mahallesi'nde kümesleri de vurdu. Birçok kümes hayvanı sele kapılarak telef oldu.
.

Anahtar Kelimeler:
UrfaHarranSelYagmur
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49