Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Harran Ovasında dönen sular değerlendirecek

Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürlüğü, su kıtlığının nedenlerinden biri olan su israfının önlenmesine ilişkin çeşitli projeler geliştiriyor. DSİ GAP Şanlıurfa 15. Bölge Müdürlüğü Harran Ovasında sulamadan dönen suların değerlendirilmesi ile yaklaşık 235 bin 300 dekar tarım arazisine su takviyesi sağlanacak.

DSİ GAP Şanlıurfa 15. Bölge Müdürlüğü GAP toplantı salonunda yapılan proje yapım değerlendirme toplantısına Bölge Müdürü Ali Naci Kösalı, Müdür yardımcılar, Mühendis ve teknik ekip katıldı.

Toplantıda, Harran ovaları sulaması sulamadan dönen suların değerlendirilmesi proje yapımı işinde ön rapor öncesi değerlendirme ve Projenin tamamlanması ile birlikte sulamadan dönen sulardan faydalanılarak yaklaşık 235 bin 300 dekar tarım arazisine su takviyesi sağlanacak proje ile ilgili rapor hazırlandı.

DSİ GAP Şanlıurfa 15. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada;

Bölge Müdürümüz Ali Naci Kösalı Başkanlığında #Şanlıurfa #Harran Ovaları Sulaması Sulamadan Dönen Suların Değerlendirilmesi Proje Yapımı işinde ön rapor öncesi değerlendirme toplantısı Bölge müdürlüğümüz Gap toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Projenin tamamlanması ile birlikte sulamadan dönen sulardan faydalanılarak yaklaşık 235.300 dekar tarım arazisine su takviyesi sağlanacaktır

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49