Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Haliliye’de üstyapı çalışmaları sürüyor

Fen İşleri Müdürlüğünün merkez ve kırsal mahallelerde yürüttüğü üstyapı çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla üst yapı hizmetlerinde asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol yapım çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, deforme olan yollarda bakım ve onarım yapıyor. Yol açma çalışmalarıyla ulaşım ağını genişleten ekipler, kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla da yolların konforunu artırıyor. Şanlıurfa’da etkili olan şiddetli yağış nedeniyle mahallelerde deforme olan yollarda ise bakım ve onarım çalışmalarını yürüten ekipler, mesai kavramı gözetmeksizin çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda selden etkilenen Karşıyaka Mahallesinde drenaj çalışmalarını tamamlayan ekipler, Ahmet Yesevi Mahallesinde ise mazgal açma çalışmalarını hızla sürdürüyor. Gece saatlerine kadar süren çalışmalarda Konuklu Mahallesinde deforme olan yolları onaran ve kilitli beton parke döşeme çalışmalarını ilçe genelinde yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, tamamladığı yeni yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sunuyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sel nedeniyle meydana gelen tahribatın onarılması için devam eden üstyapı çalışmalarının ise periyodik olarak tüm mahallelerde kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49