Öne Çıkanlar Vali Salih Ayhandan Kitap İyileştirir Kampanyasına 500 Kitap ile Destek Lastik Alırken Tarihine Dikkat Edin Başkan Mehmet Kuş: Eyyübiyede Ustalık Dönemine Bismillah Diyoruz trofo 2 Yaralı

Bu haber kez okundu.

Haliliye’de Sıcak Yemekler İftar Öncesi Hanelere Ulaştırılıyor

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Ramazan boyunca vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla “Dayanışmanın ve Paylaşmanın Kalbi Haliliye” sloganıyla çalışmalarını yürüten Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, kayıtlı olan hanelere yardımlarını ulaştırıyor. Vatandaşların yaptıkları başvuru sonrası komisyon tarafından yapılan incelemenin ardından belediye bünyesindeki Aşevi hizmetlerden faydalanan vatandaşlara, yılın her günü sıcak yemek ulaştırılıyor. Aşçılar tarafından günlük olarak hazırlanan yemekler, Ramazan ayında da sofralara ulaştırılmaya devam ediyor. Sefer taslarına doldurulan 3 çeşit yemek, ekipler tarafından kapı kapı dağıtılıyor. Ramazan Ayı ile birlikte devam eden günlük sıcak yemek dağıtımından ise 712 hanede 3 bin 248 vatandaş yararlanıyor.

Öte yandan, iftar öncesi hanelere ulaştırılan sıcak yemek hizmeti yılın 365 günü devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49