Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı

Bu haber kez okundu.

Haliliye’de selin izleri temizleniyor

Şanlıurfa’da etkili olan şiddetli sağanak yağışın ardından Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla ekipler çalışmalarını canla başla sürdürüyor.

Yağışının etkili olduğu ilk andan itibaren sahada olan Temizlik İşleri Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaşamın normale dönmesi için mesai kavramı gözetmeksizin çalışmalarını yürütüyor. İlçe genelinde su baskınlarının fazla olduğu Karşıyaka, Ahmet Yesevi, Sancaktar, Veysel Karani, Süleymaniye ve Devteyşti Mahalleleri ve dere yatağı kenarların hummalı bir şekilde mücadele eden Haliliye Belediyesi, mahalleleri bir bir çamurdan arındırıyor. Çamurdan arındırdıkları sokakları arazözlerle yıkayan ekipler, köpüklü suyla yaptıkları çalışmalarla daha temiz bir Haliliye için selin bıraktığı tahribatı temizliyor.

Başkan Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla selin izleri silinmeye çalışılırken, tüm birimlerin sahadaki özverili çalışmaları devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49