Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi gıda

Bu haber kez okundu.

Haliliye’de Selin izleri dış cephe boyama çalışmalarıyla siliniyor

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla selin izlerini silmek için canla başla çalışan ekiplerin mesaisi sürüyor.

Selden en çok etkilenen 14 mahallede çalışmalar hummalı bir şekilde yürütülürken, sel nedeniyle zarar gören ev ve iş yerlerinde kısa süre içerisinde çalışma başlatıldı. Temizlik çalışmalarının ardından oluşturulan boyama ekipleriyle mahallelere giren Haliliye Belediyesi, selin izlerini silmek için dış cephe boyama çalışmalarını yürütüyor. Karşıyaka Mahallesi ile başlayan dış cephe boyama çalışmaları, selden etkilenen bir diğer Süleymaniye Mahallesiyle devam ediyor. Mahallelerde periyodik olarak devam eden çalışmalarla ilk olarak dış cepheleri boyayan ekipler, daha sonra hanelerin içini de boyayacak.

Öte yandan, ilçe genelinde yaşamın normale dönmesi için canla başla yürütülen çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanması ve ilk günkü görünümlerine kazandırılması hedefleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49