Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Haliliye’de Işıl Işıl Olan Parklar Ailelerin Uğrak Noktası

Haliliye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, “Yeşilin ve Doğanın Kalbi Haliliye” sloganıyla çalışmalarını devam ettiriyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla ilçeye kazandırılan yeni parklar ile yeşil alan miktarını arttıran ve peyzaj düzenlemeleri ile parklara estetik görüntü veren Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, aydınlatma sistemi ile parkları vazgeçilmez adreslerden biri yapıyor. Hayata geçirilen Güvenli Parklar Projesi ile alt yapı çalışmaları tamamlanan ve aydınlatma sistemi ile ışıl ışıl olan parklar, akşam saatlerinde çocukların gönüllerince eğlendiği merkezlerden birine dönüşüyor. Proje kapsamında kamera sistemi takılan parklar ise ailelere huzur ve güven veriyor.

13 PARKA DAHA “GÜVENLİ PARKLAR PROJESİ” UYGULANACAK

Haliliye’de parkların çocukların ve ailelerinin gönül rahatlığıyla vakit geçirecekleri ortamlara dönüşmesi için uygulanan proje, 13 parkta daha hayata geçirilecek. Hem aydınlatma sisteminin hem de güvenlik kameralarının takılacağı parklar, Haliliye Belediyesi ile yaşam alanına dönüşüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48