Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Haliliye’de iğrenç olay!

Olay Haliliye ilçesine bağlı Sırrın Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre mahalleye gelen M.D. isimli şahıs sokakta oyun oynayan 3 yaşındaki kız çocuğunu kandırıp sokakta bulunan metruk bir eve götürdüğünü gören vatandaşların söylemleri üzerine metruk binaya akın etti. Vatandaşlar tarafından metruk bina içerisinde yakalanan M.D. isimli şahıs darp edilmeye başlandı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

İçeriye giren polis ekipleri M.D. isimli şüpheliyi gözaltına alırken bir anda biranda toplanan vatandaşlar zanlıyı linç etmek istedi. Polis ekiplerince güçlükle araca konulan şüpheli, emniyette götürüldü. Yaşanan linç girişimi cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. 3 yaşındaki kız çocuğu ise sağlık ekipleri tarafından kontrol amaçlı Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Sağlık kontrolünden geçirilen kız çocuğu daha sonra ailesine teslim edildi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne bağlı Ahlak büro amirliği ve Çocuk şube büro amirliği konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Anahtar Kelimeler:
Haliliyede Iğrenç Olay
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49