Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül sosyal medya erın bakan

Bu haber kez okundu.

Haliliye’de ekipler gece boyu seferber oldu

Kent genelinde dün gece saatlerinde etkisini artırarak devam eden yağış dolayısıyla Haliliye Belediyesi, gece boyu seferber oldu. İlçe genelinde taşkınları önlemek amacıyla kombine kanal açıcı araçlarla su giderlerinin kapanmaması için hummalı çalışma yürüten ekipler, su dolan bodrumlarda da motopomplarla tahliye çalışmaları gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ta, ekiplerin gece boyu süren çalışmalarını yerinde denetledi. Ekiplerin koordinesini sağlayan Başkan Canpolat, olası taşkınları önlemek amacıyla ekiplerin sabaha kadar çalıştıklarını ve su giderlerinin kapanmaması için gün boyu devam eden çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Öte yandan vatandaşların yağışlar dolayısıyla olumsuzluk yaşamaması amacıyla Haliliye Belediyesine 4442263 numaralı İletişim Merkezinden ulaşılabilecekleri kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48