Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Haliliye’de 24 Saat Hasar Tespit Çalışmaları Devam Ediyor

Haliliye Belediyesi, depremin yaşandığı ilk andan itibaren Yapı Kontrol Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ilçeyi karış karış gezerek hasar tespit taraması gerçekleştirdi. Vatandaşlardan gelen inceleme talepleri üzerine de denetim yapan ekipler, binaların hasar durumuna göre vatandaşlara bilgi verdi. Risk unsuru taşıyan binalar anında mühürlenirken, bina çevreleri şeritlerle çevrildi. Güvenlik önlemlerini en üst seviyeye çıkaran Haliliye Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde 24 saat kesintisiz inceleme ve saha araştırması yaptı.

İletişim Merkezi ise 24 saat hizmet vererek vatandaşlardan gelen talep ve öneriler ekiplere yönlendirildi. Saha incelemesi ve hasar tespit çalışmalarının yanı sıra, Haliliye ekipleri vatandaşlar için yemek dağıtımından çadır, battaniye gibi birçok ihtiyacı da karşıladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48