Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Haliliye Esnafının Kararı Net! Erdoğan

14 Mayıs seçimlerinde 28. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili seçilen Mehmet Ali Cevheri, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için destek çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Haliliye ilçesine bağlı Süleymaniye Mahallesinde esnafı tek tek gezen Cevheri, cumhurbaşkanlığı için destek istedi. Haliliye esnafı Milletvekili Cevheri'ye yoğun ilgi göstererek 2. tur seçimleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini vurguladı.

CEVHERİ; "SÜLEYMANİYE'Yİ ALAN URFA'YI, URFA'YI ALAN TÜRKİYE'Yİ ALIR"

Her zaman olduğu gibi AK Parti'ye ve Cumhurbaşkanına vatandaşın büyük bir teveccüh gösterdiğini söyleyen Milletvekili Cevheri, "Bu bölge bizim için çok önemlidir. Özellikle Süleymaniye Mahallesindeki bu desteği önemsediğimizden dolayı da 2 günümüzü Süleymaniye Mahallesine ayırdık. Bu mahallede gözümüz arkada kalmadan memnuniyetle ayrılıyoruz. İnanıyoruz ki bu mahalleden sayın reisi cumhurumuza çok büyük bir destek çıkacaktır. Süleymaniye'yi alan Urfa'yı, Urfa'yı alan Türkiye'yi alır. Çünkü vatandaşlarımız aynı zamanda bilinçlidir. Ne yapacağının bilincinde ve şuurundadır" ifadelerini kullandı.

Ziyaretler kapsamında Milletvekili Mehmet Ali Cevheri'ye, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve STK yöneticileri eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48