Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik

Bu haber kez okundu.

Haliliye'deki cinayette 1 tutuklama
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 14 Ocak’ta merkez Haliliye ilçesine bağlı İmambakır Mahallesi 607. sokak üzerinde bulunan Cemevi önünde Hüseyin Şahin’nin öldürüldüğü silahlı saldırıya ilişkin çalışma yürüttü.

Cinayet Büro Amirliği ve Teknik Takip ve İzleme Büro Amirliği ekipleri olayın faillerinin tespiti ve yakalanmasına yönelik 2 ay süren teknik ve fiziki takip çalışmaları sonucunda olayın şüphelilerinin M.M(35) ve A.Y(31) olduğu belirlendi. Şüpheliler ekipler tarafından yapılan operasyonla ikamet ettikleri adreste gözaltına alındı
Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen M.M tutuklanırken A.Y ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tutuklanan M.M alınan doktor raporu akabinde cezaevine teslim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48