Öne Çıkanlar buyuksehır sanlıurfa Başkan Kuş Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı

Bu haber kez okundu.

Haliliye'de riskli yapılar mühürleniyor

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremde acı tablo her geçen dakika daha da ağırlaşıyor. Aralarında Şanlıurfa’nın da olduğu 10 ili vuran felakette hayatını kaybedenlerin sayısı 12 bin 873'e, yaralı sayısı ise 62 bin 937'ye yükseldi. Şanlıurfa’da ise 127 can kaybı, 2 bin 551 yaralı vatandaşı olduğu belirtildi.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki deprem Şanlıurfa'yı da vurdu. Kentte 19 bina yıkılırken, 127 kişi hayatını kaybetti. 2 bin 551 kişide yaralandı.

HALİLİYE’DE RİSKLİ YAPILAR MÜHÜRLENİYOR

Kent genelinde yüzlerce bina zarar görürken, Haliliye Belediyesi bir açıklama yaptı.

Belediyeden gelen açıklamaya göre, riskli ve hasarlı binalar belediye ekiplerince mühürlendi.

Konuyla ilgili açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Riskli yapıların mühürleme işlemleri ekiplerimizce devam etmektedir. Lütfen riskli ve hasarlı binalara girmeyelim, uzak duralım."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49