Öne Çıkanlar Ahmet Demir Sağlık Bakanlığından 143 ilacın pasife alınmasıyla ilgili açıklama Zabıta Haftasını Kutladı Okullar kapanacak mı? Bakan Selçuktan yeni açıklama! Suudi Arabistan

Bu haber kez okundu.

Haliliye'de otobüs demir bariyere saplandı

Kaza Haliliye ilçesi Yeşildirek köprülü kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, yağış nedeniyle henüz sürücülerin ismi öğrenilmeyen Belediye halk otobüsü ile 63 HL 761, 35 ASL 744 ve 63 HE 711 plakalı dört arac Yeşildirek köprülü kavşağında ardı ardında çarpıştı, çarpışmanın etkisi ile Belediye halk otobüsü yol kenarındaki demir bariyerlere saplandı. Meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kazanın haber verilmesi olay yerine sağlık ekibi ve polis intikal etti. Yol kaza nedeniyle trafiğe kapatıldı. Yaralı 2 kişi ambulans ile hastaneye kaldırılırken araçların çekilmesinin ardından Yeşildirek köprülü kavşağı trafiğe açıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49