Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Haliliye Belediyesi Tüm Personel ve İş Makinalarıyla Yaraları Sarıyor

Şanlıurfa’da etkili olan şiddetli yağış sonrası sular altın kalan bölgelerde temizlik çalışmaları titizlikle sürüyor.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla ilk andan itibaren sahada olan Temizlik İşleri Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaşamın en kısa sürede normale dönmesi için 7/24 esasıyla çalışmalarına devam ediyor. İlçe genelinde selden etkilenen Karşıyaka, Ahmet Yesevi, Sancaktar, Veysel Karani, Süleymaniye ve Devteyşti Mahallelerinde tüm ekip ve ekipmanıyla sahada olan Haliliye Belediyesi, bir yandan sokakları çamurdan arındırıyor bir yandan da arazözlerle yaptığı yıkama çalışmalarıyla selin bıraktığı tahribatı temizliyor. Sel felaketi sonrası tüm birimlerin sahadaki mücadelesi sürerken, kısa sürede çalışmaların tamamlanması hedefleniyor. Sular altında kalan mahallelerde incelemelerine devam eden Başkan Mehmet Canpolat ise vatandaşlarla sık sık bir araya gelerek, gelen talepleri dinliyor. Yaşamın normale dönmesi için canla başla çalışmaları yürüttüklerini ifade eden Başkan Mehmet Canpolat, kısa sürede selin bıraktığı tahribatın onarılacağını kaydediyor.

Öte yandan, Belediye bünyesindeki tüm iş makinalarıyla temizleme çalışmaları sürerken,, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ise farklı noktalarda yaptığı sıcak çorba ikramı ile vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48