Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sosyal medya sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

Halfeti’de kaybolan inek depremde açılan çukurda bulundu

Asrın felaketi olarak kabul edilen Kahramanmaraş merkezli depremlerde binlerce bine yıkılırken binlerce vatandaşta hayatını kaybetti. Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde Rüştiye Mahallesi'nde Ziya Köse'ye ait inek deprem günü kayboldu. İnek sahibi Köse’nin aradığı inek günler sonra köpeğin sürekli havladığı yerde bulundu. Kaybolan inek deprem nedeniyle açılan yaklaşık 10 metrelik heyelan çukurundu çıktı. İnek itfaiye ekipleri tarafından heyelan çukurundan çıkartıldı.

inek sahibi Ziya Köse,” Depremden sonra ineğim kayboldu uzun süre aradık bulamadık daha sonra bir köpeğin sürekli çukur başında havlaması sonucu meydana gelen depremler açılan yaklaşık 10 metrelik heyelan çukuruna inek düşmüş, İtfaiye ekipleri çabalarıyla düştüğü çukurdan çıkartıldı ve ineğin sağlık durumu gayet iyidir”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49