Öne Çıkanlar buyuksehır sanlıurfa Başkan Kuş Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı

Bu haber kez okundu.

Göçer, Şanlıurfa Günlerinde sahne aldı

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Şanlıurfa Tanıtım Günlerinin ikinci günü Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Halk Oyunları Ekibinin gösterisi ve Sıra Gecesi ekibinin verdiği mini konserle başladı. Ankaralı misafirlerin yoğun ilgi gösterdiği stantlarda ise; güzel vakit geçirmeleri için çeşitli etkinlikler düzenlendi. Şanlıurfa Valiliği ve Ankara Şanlıurfalılar Derneği stantlarındaki davul zurnanın ritmine daha fazla dayanamayan misafirler halaya katılıp gönüllerince eğlendi.

Akşam saatlerinde ise; ünlü sanatçı Ferhat Göçer sahne alarak kendisini dinlemeye gelenleri coşturdu. Birbirinden güzel parçaları seslendiren Göçer; kendisini dinlemeye gelen sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Konserde Şanlıurfa türküleri de seslendiren Göçer; Ankara’da yaşayan Şanlıurfalıların memleket özlemlerini dindirmeye çalıştı. Yaklaşık iki bir saat süren konser ara ara yağan yağmur ve soğuğa rağmen renkli geçti.

Anahtar Kelimeler:
UrfaAnkaraFerhat Gocer
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49