Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Gençlerden Başkan Canpolat'a teşekkür
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla gençlere ve eğitime yönelik faaliyetlerini yoğunlaştıran Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Üniversite sınavına hazırlanan ve hayallerindeki meslek için ter döken gençler için okuma salonlarını hizmete sunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, gençleri geleceğe hazırlıyor. Başkan Mehmet Canpolat’ın projelerinden olan İbrahim Tatlıses Kültür Merkezi içerisindeki kütüphanede üniversite sınavına hazırlanan gençlere, sessiz ve nezih bir ortamda hem soru çözümü hem de konu tekrarı yapacakları bir ortam sunuluyor. Gençler, sunulan bu imkânlarla geleceğe daha emin adımlarla hazırlanırken, düzenli olarak yapılan Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Temel Yeterlilik Testiyle de (TYT) gençlere kendilerini deneme şansı veriliyor. Konu tekrarıyla eksik konularını tamamlayan ve deneme sınavlarıyla da yanlışlarını gören gençler, sunulan ortamda verimli çalışma şansı yakaladıklarını ifade ederek, her zaman eğitime destek veren Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkürlerini iletti.

Öte yandan, gençlerin geleceğe hazırlanmasında rol oynayan Belediye bünyesindeki kütüphanelere kayıt olmak isteyen öğrencilerin ise “444 22 63” numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla bilgi alabileceği kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49