Öne Çıkanlar 1 yaralı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi urfa haber

Bu haber kez okundu.

Feci kazada Şanlıurfalı Abi, kardeş öldü
Kaza, Kahramanmaraş- Pazarcık ilçesi arasında meydana geldi. İddiaya göre, henüz sürücüleri ve plakaları öğrenilmeyen otomobil ile Şanlıurfa’dan Afyon’a giden Salih Korkmaz ve kardeşi Halil Korkmaz ile ismi öğrenilmeyen 1 kişi Kahramanmaraş- Pazarcık arasından tırı arkadan çarptı. Çarpmada otomobilde bulunan Salih Korkmaz ve kardeşi Halil Korkmaz ile ismi öğrenilmeyen 1 kişi ağır yaralandı. Kazanın haber verilmesi ile olay yerine sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Yaralılar ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Salih Korkmaz ve kardeşi Halil Korkmaz yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtulmayarak hayatını kaybetti.
Kazayla ile ilgili soruşturma başlatıldı
İki kardeşin cansız bedenleri defin edilmek üzere Akçakale ilçesine bağlı Hac ekber mahallesine getirileceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49