Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Farkındalık gününde sıra gecesiyle eğlendiler

Birleşmiş Milletler tarafından Toplumu bilinçlendirmek ve farkındalık yaratmak amacıyla 2011 yılından bu yana 21 Mart’ta düzenlenen Dünya ‘’Down Sendromu Farkındalık Günü’’nde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından etkinlik gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Koordinasyon Yaşam Merkezinde düzenlenen etkinliğe, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan, engelli bireyler ve aileleri katıldı.

Etkinlik, engelliler grubunun kurduğu mehteran takımının gösterisi ile başladı. Engellilerin seslendirdiği marşlara vatandaşlar da eşlik etti. Ankara'da düzenlenen "Türkiye Engelsiz Sanat Ödülleri" programında yılın müzik sanatçısı ödülüne layık görülen Feyzullah Aydoğdu, eline aldığı bağlama ile gönül gözüyle okuduğu türkülerle dinleyenleri mest etti.

Tiyatro ve Halk oyunları ekinin sahne aldığı etkinlikte sıra gecesi ekibi adeta sahnede şov yaptı. Engelli bireylerin bir araya gelerek kurdukları sıra gecesi ekibi sahnede yöreye özgü türküler seslendirilirken çiğköfte yoğruldu.

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan, engelli bireylere yönelik çeşitli faaliyetlerde bulunduklarını belirterek burada yaşanan başarının engelli bireylerin başarısı olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49