Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Eyyüpoğlu: Cumhurbaşkanımızı en yüksek oyla seçeceğiz
Haşimiye ve Yıldız Meydanı esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Eyyüpoğlu, esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek yaklaşan seçimler için destek istedi. 14 Mayıs genel seçimlerine sayılı günler ziyaretlerine hız veren Eyyüpoğlu, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa merkez ve kırsalı karış karış gezen Eyyüpoğlu, çarşı esnafıyla bir araya geldi.
Yapılan ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Eyyüpoğlu; “20 yıl boyunca Cumhurbaşkanlığımızın önderliğinde yapılan hizmetleri bizler değil, esnaf ve vatandaşlarımız bize anlatıyor. Bu bizim için çok gurur verici. Allah’ın izniyle bunu ön görerek söylüyorum. 15 Mayıs sabahı Cumhurbaşkanımızı en yüksek oyla seçeceğimize kanaatim sonsuz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49