Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

EYYÜP NEBİ SABIR EVLERİ DEPREMZEDELERE SICAK BİR YUVA OLDU
Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6’lık depremde evleri yıkılan ve hasar gören vatandaşlar çevre illerde ve korunaklı alanlarda konaklamaya çalışıyor.

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde yapımı tamamlanan ve Başkan Beyazgül’ün direktifleriyle ücretsiz olarak vatandaşların hizmetine sunulan sabır evleri depremzedelere sıcak bir yuva oldu. Aileler evlerde depremin yaralarını sarmaya çalışırken çocuklar da sabır evlerinin içerisindeki alanda bulunan oyun gruplarında vakit geçirdi.

Tüm detayları en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlanan sabır evlerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı koordinesinde Başkan Beyazgül’ün talimatlarıyla depremin ilk günündTek katlı ve tam donanımlı olan sabır evlerinde konaklayan Kahramanmaraş, Adıyaman ve Şanlıurfalı depremzedeler yaşadıkları korku dolu anları anlatarak kendilerine bu imkânı sağlayan ve tüm ekibi seferber eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.

Viranşehir Eyyüp Nebi Beldesinde inşa edilen sabır evlerinin tamamı depremzedeler için ayrılarak evlerinden ayrı kalan vatandaşların herhangi bir eksiklik hissetmemesi için ekipler sürekli olarak irtibat halinde bulunuyor.en itibaren depremden etkilenen vatandaşlar misafir ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49