Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Eyyübiyeliler, “Reis-İ Cumhur, Yine Erdoğan Olacak”

Şanlıurfa Eyyübiye ilçesinde bulunan AK Parti Abdürrahim Toru seçim bürosuna vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. AK Parti’ye ve Milletvekili Toru’ya destek olmak için; mahalle muhtarları, kanaat önderleri, STK temsilcilerinin yanı sıra aday adaylığı sürecinde AK Parti milletvekilliğine başvuran aday adayları da seçim bürosuna ziyarette bulunuyor.

AK Parti Abdürrahim Toru seçim bürosunu ziyaret ederek destek veren 28. Dönem Milletvekili aday adayı Aslan, “Abdurrahim Toru, bize rahmetli İbrahim Toru’nun emanetidir. Biz de 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımızı ve Abdurrahim Toru’yu destekleyeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49