Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır trafık kazası sanlıurfa 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Eyyübiyeli vatandaşlar başarılı müdürü başkan görmek istiyor!
Eyyübiye ilçesinde, başarılı çalışmaları ile takdir toplayan Eyyübiye İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsa İzgi’yi vatandaşlar, Belediye adayı olarak görmek istiyor.
Göreve geldiği günden bugüne yapmış olduğu başarılı çalışmaları ile dikkat çeken İzgi, bölge tarım ve hayvancılığına da bilgi ve tecrübesiyle büyük katkı sağlıyor.
İzgi, çiftçilerin sorunları ile yakından ilgilenerek çözüm üretmesi, ilçe ve köy gezileri, bilgilendirme toplantıları ile de yıllardır Eyyübiye’de özlenen hizmeti, ilçe halkına sunuyor. Bir çok
Vatandaş, başarılı çalışmalar imza atan bir çok başarılı belgesi alan Eyyübiye ilçe Tarım ve Orman Müdürü İsa İzgi’yi Belediye başkanı olarak görmek istiyor.
İSA İZGİ KİMDİR
01.01.1976 Şanlıurfa Osmanbey mahallesinde doğdu. Osmanbey İlkokulu, Merkez Yatılı Ortaokul ve Şanlıurfa lisesinden mezun oldu. 1999 yıllında Harran Üniversitesi Toprak( Tarım Teknolojisi ) bölümünden mezun oldu. Mezuniyetten sonra 1999 yıllında sulama birliğinde Ziraat Mühendisi olarak görev aldı. 2001 -2004 yılları arasında Hacı Selim Uludağ çiftliğinde ziraat olarak görev yaptı. 2004 yıllında 1000 köye 1000 Tarım gömülüsü projesiyle Tarım danışmanı olarak Viranşehir de görev başladı Ardında Akçakale Tarım müdürlüğü, Eyyübiye Tarım müdürlüğünde ve Tarım il müdürlüğünde arazi toplulaştırma biriminde görev aldı. 2016 yılında Eyyübiye Tarım müdürü olarak görev başladı ve halen görevine devam etmektedir. Arapça, Türkçe, Kürtçe ve Temel İngilizce bilmektedir .Evli ve 5 çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eyyubiyeli 7 ay önce

He bı sen eksiktin ..

banner24

banner49