Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül erın sosyal medya bakan

Bu haber kez okundu.

Eyyübiyeli Kadınlara Kültür Gezileri

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla düzenlenmeye başlayan kültür gezilerine, katılan kadınlar, Viranşehir Eyüpnebi Ziyaretgâhını ve Harran’ı gezerek farklı birer gün yaşadılar. Mihmandarlar eşliğinde düzenlenen gezilere katılan kadınların büyük kısmı, ilk kez bu yerleri ziyaret ettiğini ifade ederek, kursları ve gezileri düzenleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Nüfusu 400 bini aşan ilçede, kadınların-sosyo ekonomik hayata katılımını sağlamak ve dezavantajlı kadınları desteklemek amacıyla Akabe ve Yenice Mahallelerindeki Kadın Destek ve Spor Yaşam Merkezlerindeki kadınlara yönelik çeşitli kurslar düzenleniyor.

Okuma-yazma, biçki dikiş, kuaförlük, Kur’an-ı Kerim okuma ve benzeri kurslara katılan kadınlar, hem öz becerilerini geliştirme imkânı buluyor hem de çeşitli meslekler öğrenerek kendi işlerini kurma imkânına kavuşuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48