Öne Çıkanlar Ahmet Demir sosyal medya Sağlık Bakanlığından 143 ilacın pasife alınmasıyla ilgili açıklama Zabıta Haftasını Kutladı elektrık

Bu haber kez okundu.

Eyyübiyeli gençlerin hummalı çalışması

Eyyübiye Belediyesi Haleplibahçe Kitap Otağı’nda öğretmenler nezaretinde, yaklaşık 150 öğrencinin katılımıyla düzenlenen deneme sınavına katılan öğrenciler, sınavlara bir ay kala çalışmalarını hızlandırdıklarını ve deneme sınavlarıyla soru çözme pratiklerini geliştirdiklerini söylediler.

Maddi sıkıntıları nedeniyle dershane ve özel ders imkânlarının olmadığını, Eyyübiye Belediyesi’nin sağladığı olanaklarla üniversite sınavlarına hazırlandıklarını dile getiren öğrenciler, “Bugün de haftada iki kez yaptığımız deneme sınavlarından birine katıldık. Bu sayede hem eksiklerimizi tespit ediyor hem de sınav ortamında pratiğimizi geliştiriyoruz. Desteklerinden dolayı başta Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş olmak üzere öğretmenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah sınavlarda hedeflerimize ulaşacak ve bu başarımızı başkanımıza ve ailelerimize hediye edeceğiz.” Diye konuştular.

Eyyübiye Belediyesi Kitap Otağı ve dört ayrı gençlik merkezinde üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler, son iki deneme sınavına birebir gerçek ortam olan simülasyon TYT-AYT halinde katılacaklar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49