Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye’de Sel Basan Sokaklar Boyanıyor

Karakoyun Deresi’nin taşması sonucu onlarca sokağı sel suları altında kalan Akabe Mahallesi’nde temizlik çalışmalarını tamamlayan Eyyübiye Belediyesi, iki defa yıkanan evlerde ve sokaklarda boyama çalışmalarına geçti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un mahalle sakinlerine verdiği söz üzere başlayan çalışmalar kapsamında, selden etkilenen tüm sokaklar ve evler önce çamurdan temizlendi. Daha sonra temiz su ile yıkanan evler ve sokaklar, deterjanlı su ile de yıkandıktan sonra kurumaya bırakıldı. Kurumanın ardından yine yüzlerce çalışanın katılımıyla sokaklara inen Eyyübiye Belediyesi çalışanları, evlerin dış cephe boyama çalışmalarına başladı.

Mahallelerinde sel izlerinin silinmesi için gece gündüz çalışan Eyyübiye Belediyesi ekiplerine ve Başkan Mehmet Kuş’a teşekkür ettiler.

Selden etkilenen sokaklarda dış cephe boyamasının tamamlanmasının ardından, evlerin içi de yine Eyyübiye Belediyesi tarafından boyanacak. Sel baskını nedeniyle ev eşyaları kullanılamaz hale gelen vatandaşlara eşya desteği için de Eyyübiye Belediyesi katkı sunacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49