Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye’de şaşırtan ev!

6 Şubat Pazartesi saat 04:17'de 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan deprem, yerin 7 km altında gerçekleşti. Saat 13.24'te ise merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Binlerde bina yıkıldı. Deprem felaketinde can kaybı 35 bin 418'e yükseldi.

Hatay’da 12 katlı ve 250 daireli Rezidans, depremde yıkıldı. Yıkılan Rezidansta yüzlerce kişi hayatını kaybetti. Eyyübiye ilçesinde yapılan ve vatandaşları hayrete düşüren ev ise sapasağlam ayakta duruyor.

Sosyal medyada geniş yankı bulan ev hakkında açıklama yapan vatandaşlar;

“Sözde; depreme dayanıklı, kat sayıları farketmeksizin henüz bir yıllık milyonluk daireler, rezidanslar yerle bir oldu. Eyyübiye ilçesinde "Kuşçu şeyh Hüseyin’in" Guiness rekorlar kitabına aday bu evi sapa sağlam yerinde duruyor. Mantıklı bir açıklaması vardır elbette”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49