Öne Çıkanlar sergı Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye’de Doğalgaz Çalışmaları Devam Ediyor

Geçen yıl ilçenin güneyinde, yoğun yapılaşmanın yer aldığı Hayatı Harrani, Ruha, Süleymanşah, Asya, Eyüpkent ve Eyüpnebi Mahallelerine ulaştırılan doğalgazın, bu yıl da ilçenin kuzeyindeki Akabe, Akşemsettin, Direkli ve 15 Temmuz Mahallelerine ulaştırılması için çalışmalar devam ederken, mahalle sakinleri de kavuştukları imkân nedeniyle Başkan Mehmet Kuş’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyor.

Akabe Mahallesi’ndeki doğalgaz şebeke çalışmalarının tamamlanması ve kazı nedeniyle bozulan yolların onarılmasının ardından yönünü bir sonraki yerleşim birimi olan Direkli Mahallesi’ne çeviren ekipler, burada da tüm sokaklara doğalgaz şebekesi döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Mahallelerine doğalgaz ulaştırılmasından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirten Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop, “Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a, mahallemize yaptığı hizmetler nedeniyle mahalle sakinlerim ve mensubu olduğum muhtarlar camiası adına teşekkür ediyorum. Malum, doğalgaz çok güzel bir hizmettir. Her nimetin de bir külfeti vardır. Bu arada bazı arkadaşlarımız kazılıyor, şöyle böyle diye şikâyette bulunuyor ama genel anlamda olumlu tepkiler var. Vatandaşlarımız çok memnun. Kömürün isinden, dumanından kurtulacaklar. Temiz bir ortama kavuşacaklar. Gerek ısınmada gerek mutfakta doğalgaza kavuşacaklar. Bu hizmetlerinden dolayı Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a, AKSA Şanlıurfa Doğalgaz Müdürümüze ve tüm arkadaşlara hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

2022 yılından itibaren Şanlıurfa’daki yatırımlarının yaklaşık yüzde 75’ini Eyyübiye’ye yapan AKSA Doğalgaz, yeterli abonelik başvurusu yapan sokaklardaki çalışmalara öncelik veriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49