Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye’de altı mahallede yollar yenileniyor

Şanlıurfa merkez ilçelerde etkili ola 15 Mart’taki sel baskınlarının ardından vatandaşların riskli bölgelerden tahliyesi, sel basan sokaklardaki su ve balçığın temizlenmesi, evlerin içinin ve dışının yıkanıp boyanması, selden tahrip olan yolların yenilenmesi gibi onlarca hizmeti geciktirmeden yerine getiren Eyyübiye Belediyesi, halkın takdirini kazanıyor.

Sel afetinin yaşandığı Akabe Mahallesi’ndeki sokaklarda hayat normale dönmeye başlarken, selden ve doğalgaz şebeke tesisi nedeniyle tahrip olan yolları yapılan vatandaşlar, kendilerine uzatılan mikrofondan Başkan Kuş’a teşekkür ederek, devletin varlığını hissettiklerini söylediler.

Vatandaşlar, mahallelerinde doğalgaz şebeke çalışmaları devam ederken yaşanan sel felaketinde, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’u sürekli yanlarında bulduklarını, defalarca evlerine kadar gelerek devletin varlığını hissettirdiğini ifade ettiler.

ALTI MAHALLEDE YOLLAR YENİLENİYOR

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un seçim vaatleri arasında yer alan doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı altı mahallede kilitli parke çalışmalarına hız verildi. Aralarında, selden etkilenen mahalleler öncelikli olmak üzere Akabe, 15 Temmuz, Asya, Ruha ve Süleymanşah Mahalleleri’ndeki yolları yenilemeye başlayan ekipler, toplam 130 bin metrekare kilitli parke onarım ve yenileme çalışması yapacaklar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49