Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye’de Altı Mahallede Kilitli Parke Çalışması

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un girişimleri sonucu Eyyübiye’de altı mahalleye doğalgaz şebekesi döşenirken, beş mahallede daha hat çalışmaları devam ediyor. Mahallelere doğalgaz ulaştırılması için ana caddelerden başlayıp, en küçük sokaklara kadar kazının yapıldığı ilçede, binalara da doğalgaz şebekesi çekilmesi sırasında bozulan sokaklar, Fen İşleri Müdürlüğü’nce onarılmaya devam ediyor.

Eyyübiye’nin farklı mahallelerinde altı ekiple devam eden çalışmaların ilk etabında 130 bin metrekare kilitli parke taşı döşenmesi programa alındı. Çok sayıda personel ve iş makinelerinin yardımıyla hızla gerçekleşen sokak yenileme çalışmaları vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken, evlerine doğalgaz ulaşanlar da Başkan Mehmet Kuş’a teşekkür ediyorlar.

Mahallelerinde daha önce doğalgaz olmadığı için odun kömürle ısındıklarını, mutfak için tüp aldıklarını anımsatan vatandaşlar, Başkan Kuş’un seçimlerden önce vaat ettiği doğalgazın evlerine ulaşmasının ilçe için bir dönüm noktası olduğunu söylediler. Doğalgazın gelmesiyle mahallelerinin büyük bir konfora kavuştuğunu belirten vatandaşlar, kilitli parke taşı yenileme çalışmalarından dolayı da Eyyübiye Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49