Öne Çıkanlar Vali Erin sosyal medya sanlıurfa Yeni emekliye de 2 bin lira ikramiye! parca

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye’de Ağır Hasarlı Yapılar Yıkılıyor

Deprem afetinin ilk gününden itibaren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü mühendisleriyle birlikte, ilçe genelindeki tüm yapıları kontrol eden Eyyübiye Belediyesi, ağır hasarlı olarak tespit edilen yapıları mühürlemişti. İçerisine girilmesi yasaklanan ve güvenlik bandı çekilerek önlem alınan ağır hasarlı yapılar, resmi işlemlerinin tamamlanmasının ardından yıkılmaya başlandı.

Şanlıurfa’nın tarihi sokaklarının tamamının yer aldığı ilçede, depremde ağır hasar alan ve sokakları tıkayacak şekilde yıkılan duvarlar da geçtiğimiz günlerde Eyyübiye Belediyesi tarafından kaldırılmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49