Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye Yeni Rekor İçin Hazır
14 Mayıs’ta yapılan genel seçimlerde, Şanlıurfa merkez ilçeler arasında AK Parti’ye yüzde 77 oy vererek rekor kıran Eyyübiye ilçesinde seçmenle bir araya gelen Milletvekili Önen, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de daha güçlü bir desteğin verilmesini istedi.
Haşimiye meydanı esnafını ziyaret eden Önen, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlatıp seçim beyannamesi hakkında bilgiler verdi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde desteğin artarak devam etmesini vatandaşlardan talep etti. Milletvekili Önen ve beraberindekiler vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılandı.
Milletvekili Önen’e ziyaretlerinde eşlik eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, “Eyyübiye seçmeni, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın samimiyetine, onunla birlikte yol yürüyen kadroların gayretine inanıyor, güveniyor. Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi, Eyyübiye yeni rekor için hazır çok şükür” şeklide konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49