Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül sosyal medya erın bakan

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye, Karaköprü ve Toki'ye Direk Hat Bağlansın

Şanlıurfa'da 2.949 okulda, 695.989 öğrenci ve 26.667 öğretmen 2022-2023 öğretim yılı bugün başladı. Akaryakıt fiyatları nedeniyle servisi ücretleri geçen yıla göre ikiye katlandı. Haliliye ilçesi Zeytin dalı kampüsünde 8 lise, 4 pansiyon bulunuyor. Eğitim Kampüsü'ne otobüsler yetersiz kalıyor. Dakikalarca otobüs bekleyen öğrenciler Ek sefer ve Karaköprü, Eyyübiye ve TOKİ'den direk hat açılmasını istiyor.

Haliliye İlçesi Karşıyaka mahallesinde bulunan Zeytin Dalı Eğitim Kampüsü'nde Şanlıurfa Fen Lisesi, TOBB Fen Lisesi, Mehmet Güneş Anadolu Lisesi, Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi, Necmettin Erbakan İmam Hatip Lisesi, Şanlıurfa Anadolu Lisesi ve Şanlıurfa Spor Lisesi olmak üzere kampüste 8 lise ve 4 pansiyon olmak üzere binlerce öğrencin öğretim gördüğü kampüste öğrenciler Karaköprü, Eyyübiye ve TOKİ'den direk hat açılmasını istiyor.

BİNLERCE ÖĞRENCİYE İKİ HAT HİZMET VERİYOR

Binlerce öğrencinin öğrencim gördüğü kampüste ulaşım ihtiyacının karşılanması için Büyükşehir Belediyesi tarafından 52 ve 55 NO'lu toplu taşıma hatları sefer yapıyor. Hafta içi sabah ve ikindi saatlerinde okula gidiş ve dönüşlerde otobüslerde yaşanan yoğunluk nedeniyle öğrenciler mağdur olmaya başladı.

EYYÜBİYE, KARAKÖPRÜ VE TOKİ'YE DİREK HAT BAĞLANSIN

Zeytin dalı kampusuna giden öğrenciler servis ücretlerine gelen yüksek zammın ardından mağdur oldu. Öğrenciler Büyükşehir Belediyesine seslenerek, servis ücretlerine gelen zamlardan dolayı kampusa gelen sseferlerin artırılsın hemde Karaköprü, Eyyübiye ve TOKİ'den direk hat açılmasını yetkilerden talep etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48