Öne Çıkanlar Vali Salih Ayhandan Kitap İyileştirir Kampanyasına 500 Kitap ile Destek Lastik Alırken Tarihine Dikkat Edin Başkan Mehmet Kuş: Eyyübiyede Ustalık Dönemine Bismillah Diyoruz abdullah erın alı leylak

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri sahada

Eyyübiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü bağlı gıda birimi, Eyyübiye Belediyesi Zabıta ve Jandarma ekipleri Organize sanayi bölgesinde iki işletmeye düzenlenen denetim kapsamında piyasaya sürülmek üzere Bin 260 kilo küflenmiş tereyağı ele geçirildi. El konulan tereyağlar imha edilirken iki işletmeye para cezası işlem uygulandı.

Halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerini sürdüren Eyyübiye İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsa İzgi kontrolünde Gıda birimi, Eyyübiye Belediyesi Zabıta ve Jandarma ekipleri, ile ortaklaşa olarak düzenledikleri denetimler kapsamında Organize Sanayi bölgesinde yapılan denetlerde iki işletmede Bin 260 kilo küflenmiş tereyağı ele geçirildi. El konulan tereyağlar imha edilirken iki işletmeye para cezası işlem uygulandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49