Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye'de taşlı sopalı kavga
Kavga Eyyübiye ilçesine bağlı Süleymanşah mahallesi 3851. sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki komşu aile arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı.
Tartışmanın büyümesiyle olay, taşlı sopalı kavgaya dönüştü. ;Kavgayı gören mahalleli durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kavgada 2 kişi yaralandı.
Kısa süre içerisinde olay yerine gelen polis ekipleri kavga eden iki grubu ayırdı. Olayda 3 kişi polise mukavemetten dolayı gözaltına alındı. Yaralılara, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49