Öne Çıkanlar boks restore getirildi Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye'de sıkışmalı kaza, 2 yaralı

Kaza Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre seyir halinde olan ve henüz plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen bir otomobil takla atarak şarampole uçtu.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen Sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Takla atan aracın içerisinde 2 kişi sıkıştı. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen İtfaiye ekipleri sıkışan yaralıları kurtarmak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmaların ardından araç içerisinde sıkışan iki kişi çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Ekipler olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralıları hastaneye kaldırdı. Güvenlik ekipleri olası başka bir kazanın yaşanmaması için yolda geniş güvenlik önlemi aldı. Kazaya karışan araç daha sonra çekici yardımı ile bulunduğu yerden kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49