Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye'de iki mahallede değişim

Şanlıurfa’nın en büyük ilçelerinden Eyyübiye’ye bağlı Akşemsettin Mahallesi’ndeki SSK Caddesi’nin genişletilmesi konusunda başlatılan planlamalar, mahalleye getirilecek doğalgaz ve halkın taleplerini yerinde dinleyen Başkan Mehmet Kuş’a, Başkan Yardımcıları Hüseyin Aslıhan, İlhami Günbeği ve Bilal Gülyaprağı da eşlik etti.

Akşemsettin Mahallesi’nden başlayarak, Direkli Mahallesi’ne kadar iş yerlerindeki esnafı ziyaret eden Başkan Kuş ve beraberindekiler, vatandaşlarla sohbet edip talep ve sıkıntılarını dinlediler. SSK Caddesi’nin genişletilmesi yolunda atılan adımı çok önemli bulduklarını ifade eden vatandaşlar, mahallelerine doğalgaz getirilmesi için gösterdiği çabadan dolayı da Başkan Kuş ve ekibine teşekkür ettiler.

Esnaf ve vatandaşla buluşmaya Direkli Mahallesi’nde devam eden Başkan Kuş ve yardımcıları, burada da geçtiğimiz hafta hizmete sunulan kapalı semt pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49