Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık sosyal medya getirildi

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye'da Çiçekler açıyor
Eyyübiye genelindeki 136 parkı, bahar ve yaz aylarında vatandaşların en güzel şekilde faydalanabileceği şekle getirmek için yapısal ve bitkisel peyzajı düzenleyen ekipler, parklara on binlerce mevsimlik çiçek dikimi gerçekleştiriyor.
Sel felaketi nedeniyle ağaçları kırılan, yapısal ve bitkisel peyzajı tahrip olan 24 parkta onarım çalışmaları yürüten ekipler, tüm parkları da diktikleri çiçeklerle renklendiriyor.
Parklarda mevsimlik renkli çiçeklerden çiçek tepeleri oluşturan Eyyübiye Belediyesi çalışanları, bir yandan kalıcı peyzaj bitkilerinin dikimini yaparken diğer yandan da çimlerin bakımlarını gerçekleştiriyor.
Sadece Batıkent TOKİ Mahallesi’ndeki parklara 12.000 kök çiçek dikimi yapılırken, çalışmalardan memnuniyet duyan mahalle sakinleri de ilgi ve alakasından dolayı Başkan Mehmet Kuş’a ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49