Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye Belediyesi’nin Fabrika Binasında Üretim Başladı

Şanlıurfa’nın sosyo-ekonomik bakımdan en dezavantajlı ilçesi Eyyübiye’de üretim ve istihdam olanaklarını artırmak, yatırımcıları teşvik etmek amacıyla Eyyübiye Belediyesi tarafından Organize Sanayi Bölgesi’nde yapımı tamamlanan fabrika binası, Şanlıurfa’da daha önce küçük bir alanda üretim yapan işletmeciye tahsis edildi.

Fabrika binasının tahsis edilmesiyle kapasitesini artıran ve yeni personel istihdamı sağlayan yatırımcı Bedirhan Kaplan, tek vardiya halindeki çalışmalarında şu anda 210 kişinin istihdam edildiğini ve bu sayıyı yakın zamanda 300 kişiye kadar çıkaracaklarını belirterek, fabrika binasının yapılmasında destek ve katkılarından dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.

İstihdam açısından benzer projelerin hayata geçirilmesinin önemine değinen Kaplan, “Bu tarz projeleri daha çok bekliyoruz. Bu tesisle birlikte daha geniş bir çalışma alanına kavuştuk, daha geniş müşteri kitlesine hitap edebiliyor, daha fazla sipariş alabiliyoruz” diye konuştu.

Eyyübiye Belediyesi’nin inşa ettiği fabrika binasında çalışan ve büyük çoğunluğu Eyyübiye’de yaşayan işçiler de hem işverenlerine hem de Eyyübiye Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Çok yüksek standartlarda çalışma ve üretim yapılmasına imkân sağlayacak şekilde inşa edilen fabrika binasının açılış töreni, önümüzdeki günlerde yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48