Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye Belediyesi’nden Şanlıurfalılara Kandil Lokması ve Şerbet İkramı

Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce tertip edilen kandil lokması ve şerbet ikramı, Şanlıurfa’nın en önemli dini mekânlarından Hz. İbrahim Halilullah (Dergah) Camii’nde yapıldı. Yatsı namazı akabinde başlayan ikramı, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş kendi elleriyle vatandaşlara dağıtarak kandillerini tebrik etti.

Başkan Yardımcısı İlhami Günbeği, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve zabıta personelinin de katıldığı ikram, kandil gecesi camiye akın eden binlerce vatandaşın takdirini kazandı.

İl Müftülüğü tarafından okutulan mevlid-i şerif ve dualarla büyük bir manevi atmosferin yaşandığı Dergah Camii’ndeki program gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken, vatandaşlar böyle bir gecede yanlarında olan ve ikramlarda bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48