Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye Belediyesi  yardıma muhtaç vatandaşlara elimi uzatıyor
Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde yardıma muhtaç vatandaşlara el uzatıp, ,ihtiyaçlarını bir bir gidermeye devam ediyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla ramazan ayında çalışmalarına hız veren ekipler, bir yandan gıda kolisi, beyaz eşya yardımı, kira yardımı, iftarlık yemek dağıtımı diğer yandan sosyal belediyecilik çalışmalarıyla pozitif ayrımcılık gösterilen engelli vatandaşlara yönelik akülü tekerlekli sandalye dağıtımını aralıksız sürdürüyor. İlçenin merkez ve kırsal mahallelerinde komisyon tarafından tespit edilen ailelere önce periyodik olarak gıda yardımında bulunan ekipler, oluşturulan aşevi ile ramazan ayı boyunca da binlerce kişiye iftarlık yemek dağıtımını sürdürüyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un da sık sık ziyaret ettiği mutfakta pişirilen yemekler özenle hazırlanıp, ekipler tarafından tespit edilen ailelere dağıtılıyor. Kurulan diğer ekip de engelli vatandaşların taleplerini yerine getirip, tekerlekli ve akilü sandalye dağıtımı ile vatandaşların duasını alıyor.
Yapılan yardımlardan duyulan memnuniyeti dile getiren vatandaşlar Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49