Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Karacadağda Bakım Çalışması

Bu haber kez okundu.

Emniyet personeline eğitim verildi
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, aktif çalışan özel güvenlik görevlileri, asayiş ve önleyici hizmetler şube müdürlükleri, ilçe emniyet müdürlüklerine bağlı ekipler ve Polis Merkezi Amirliklerinde görevli proje kapsamında kendileri ile işbirliği içerisinde görev yapacak olan genel kolluk personeline yönelik olarak 28-29-30 Mart tarihleri arasında Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda Genel Kolluk-Özel Güvenlik işbirliği ve Entegrasyon Projesi kapsamında eğitim verdi.
Bu kapsamda Polis Başmüfettişleri Tolga Yılmaz ve Erkin Tanrıkulu, İl Özel Güvenlik, Asayiş, Terör, Narkotik ve KOM Şube Müdürlüklerince görevlendirilen eğitmenlerle düzenlenen eğitimlerde; 28 Mart tarihinde 648 özel güvenlik görevlisi, 29 kurum kuruluş yetkilisi, 24 genel kolluk görevlisi 701 kişiye. 29Mart tarihinde 677 özel güvenlik görevlisi, 41 kurum kuruluş yetkilisi, 29 genel kolluk görevlisi 747 kişiye. 30 Mart tarihinde 857 özel güvenlik görevlisi, 47 kurum kuruluş yetkilisi, 22 genel kolluk görevlisi 926 kişiye. Genel toplamda 2 bin 182 özel güvenlik görevlisi, 117 kurum kuruluş yetkilisi, 75 genel kolluk görevlisi olmak üzere toplam 2 bin 374 kişiye KAAN Uygulaması geliştirme eğitimi verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49